x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x
Haber İçeriği Tarih
Okulumuz e safety label etiketi almıştır.
Eko Okul Projesi Kapsamında Yapılan Şiir Dinletisi
19 Aralık 1919 İlk Kurşun'un Dörtyol'da Atılışının 104.Yıl Dönümü Okulumuzda Büyük Bİr Coşku İle Kutlandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Düzenlenen Program ile Kutlandı.
BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´Ü 84. ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNÜ OKULUMUZDA DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI.
Okulumuzda Kızılay Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Okulumuzda Büyük Bİr Coşku İle Kutlandı.
Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Kutlama Programına Katıldı.
OkulumuzuN Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 27 Ekim 2022 Perşembe Günü Yapıldı.
Eko Okul Oluyoruz
Yaya Güvenliği Farkındalığını Artırmak İçin Kaymakamımız Aydın ERGÜN Öğrencilerimizle İle Birlikte Uygulamalı Etkinlik Düzenledi.
Okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlandı
Okulumuz 4.sınıf Öğrencilerinin ''Trashformation Dönüşüm'' Adlı eTwinning Projesi '' Tasarladıkları Marakaslar''
23 Nisan Müzik Resitali
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Kutlama Programı Okulumuz Koordinatörlüğünde İcra Edildi.
Dörtyol Kaymakamı Aydın ERGÜN Makamını Öğrencimize Temsili Olarak Devretti.
Okulumuzdaki Öğrencilere Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü Tarafından Trafik Eğitimi Verildi.
18 Mart Çanakkale Şehitleri ve Şehitleri Anma Haftası Okul Programımız
12 Mart İstiklal Marşımı'zın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri
12 Mart İstiklal Marşı 'mızın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy 'u Anma Etkinliklerinde Derecelerimiz
YEP YENİ BİR eTWİNNİNG PROJESİ İLE DÖNEMİ AÇTIK.
Yeni Okul Logumuz
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi Yarışmasında Şiir Dalında İl Birincisi Olduk.