HATAY / DÖRTYOL - İlk Kurşun İlkokulu

İlk Kurşun İlkokulu

Numune Evler Mah. Stad Cad. No30 Dörtyol/Hatay
Vizyon
İlk Kurşun İlkokulu misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören; İşleri yapan değil ;İsleri doğru yapan, Sorgulayan, Araştıran, Sağlıklı, iletişim kuran,yasamı kullanma becerisini kazanmış ,düşünen düşündüren, Demokratik kişilik eğitimi alan; herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
Misyon
İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine barındıran, ayni zamanda da sevgi ,dostluk ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açik, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri. Fikirlere değer verilen,Fikir alışverişinin gerçekleştirildiği,Okumanın ve kendini gerçekleştirmenin yaygın olduğu bir dünya oluşturmaya katkı sağlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL
KALORİFER (Doğalgaz)
ADSL (8 Mbit)
ingilizce
Pansiyon Bilgileri
yok
ŞEHİRİÇİ DOLMUŞ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS,TREN
AMANOS DAĞLARI İLE AKDENİZ ARASINDA OVA ÜZERİNDE KURULMUŞTUR.
İLE 90KM İLÇEYE 500 METRE
futbol,satranç,resim,müzik kursları.