İlk Kurşun İlkokulu

Vizyon: İlk Kurşun İlkokulu misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören; İşleri yapan değil ;İsleri doğru yapan, Sorgulayan, Araştıran, Sağlıklı, iletişim kuran,yasamı kullanma becerisini kazanmış ,düşünen düşündüren, Demokratik kişilik eğitimi alan; herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Misyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine barındıran, ayni zamanda da sevgi ,dostluk ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açik, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri. Fikirlere değer verilen,Fikir alışverişinin gerçekleştirildiği,Okumanın ve kendini gerçekleştirmenin yaygın olduğu bir dünya oluşturmaya katkı sağlamaktır.

Başarılar: 0

Pansiyon Bilgileri: yok
Saatler: 08:30 - 14:20
Isınma: KALORİFER (Doğalgaz)
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: futbol,satranç,resim,müzik kursları.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (326) 713 40 44

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://dortyolilkkursun.meb.k12.tr

Adres - Numune Evler Mah. Stad Cad. No30 Dörtyol/Hatay

Toplantı Salonu :1

Yerleşim Yeri - AMANOS DAĞLARI İLE AKDENİZ ARASINDA OVA ÜZERİNDE KURULMUŞTUR.

Adres - Numune Evler Mah. Stad Cad. No30 Dörtyol/Hatay

Ulaşım ŞEHİRİÇİ DOLMUŞ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS,TREN