Hakan TÜRKMEN  - OKUL MÜDÜRÜ

Hakan TÜRKMEN - OKUL MÜDÜRÜ

Hakan TÜRKMEN
1971 Hatay’ın Erzin ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimi Erzin Hürriyet İlkokulunda, Ortaöğretimi Erzin Yeşilken Ortaokulu ve Erzin Yeşilkent Lisesinde tamamlamıştır. 1993 Yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması Lisans Programından Eğitim Uzmanı olarak mezun olmuştur. Bir yıl Ankara’da bilgisayar yazılım ve donanım sektöründe faaliyet gösteren  Analiz Bilgisayar Ltd.Şti. Yazılım Eğitim Uzmanlığı yapmıştır. 1994 yılında Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Yeditaş Köyü İlkokulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başlamıştır. 1996 Yılında Siverek ilçesi Selçuk İlkokulunda sınıf öğretmenliği,1997  Yılında Siverek Endüstri Meslek Lisesinde Rehber Öğretmenlik yaptıktan sonra 1998 Yılında Hatay’ın Dörtyol İlçesi Payas Yunus Emre İlkokuluna atanmıştır.2003 Yılında Dörtyol Nurettin Baransel İlköğretim Okulu Müdürlüğüne atanmış ve 7 yıl bu görevi yürüttükten sonra 2010 Yılında Payas Mimar Sinan İlköğretim Okulu Müdürlüğünü 4 Yıl yapmıştır. 2014-2019 Yılları arası  Erzin Zekiye Cavidan Özmen  İlkokulu Müdürlüğünü yapmıştır. 2019 temmuz ayında İlk Kurşun İlkokulu Müdürlüğüne atanmıştır. Halen bu görevi yürütmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.

(326) 713 4044 Eposta